Stævneweekend 4-5. maj

9. maj 2019 21:56 , af Kurt Næsby

Så er sæsonen for alvor ved at være i gang. Sidste weekend var polo spillerne til DT1 i Silkeborg, Oliver var til Brandenburg Regatta. Troels, Christian og Philip stillede op til Copenhagen Spring Regatta, Bagsværd.

Alle leverede en super præstation. Vejret var ikke det bedste, der var ikke megen varme i luften så både roere og publikum måtte kæmpe for at holde varmen. I Silkeborg (DT1) var vejret omskifteligt, megen kulde, sne og hagl samt lidt sol.

Ligaholdet vandt 4 kampe og spillede én uafgjort. Første kamp var mod Skovshoved, som havde føringen det meste af kampen, men et mål af Kristian de sidste 10 sekunder gjorde at sejren endte hos Neptun (3-2), desværre lykkedes det Odense af få uafgjort i sidste kamp selv om Neptun havde en føring på 4-2 i det meste af anden halvleg.

Neptuns juniorer spiller mod U-18 hold. De leverede nogle flotte kampe, vandt 2, fik en uafgjort og tabte en kamp.

Søndag spillede 2. divisionsholdet. De vandt den første kamp mod Aarhus med 5-1 selv om de ikke var fuldt hold. De øvrige kampe blev alle vundet (9-1; 6-4; 13-2). Så kursen er forhåbentlig lagt mod en hurtig tilbagevenden til 1. division.

I Bagsværd fik roerne også gode resultater. Troels fik en 7. plads i K1 200m, Troels og Christian roede sig også til en 7. plads i K2 200m begge løb var A-finaler. Philip fik en 1. plads i B-finalen i U16 200m, samt en 3. plads sammen med Marcus Blem i U16 K2 200m A-finale.

Om søndagen var Philip i 2 A-finaler. Han fik en 9. plads i K1 500m og sammen med Marcus fik han en 3. plads i K2 500m, dejligt at slutte af med en medalje.

Flot at Neptun roere var repræsenteret i så mange A-finaler.

Oliver var inviteret med Maribo til Brandenburg Regatta. Oliver fortæller, at det var spændende at være med til så stort et stævne med over 1000 roere.

Oliver og Jeppe kom i finalen i K2 500m – hvor de fik en 7. plads. Oliver kom videre på 500 m K1 fra en 3. plads i sin gruppe, men kom ikke længere end mellemløbet. På 2000m K1 roede han sig til en 27 plads ud af 45 deltager i årgangen (2005/2006).