Handelsbetingelser

FORBEHOLD OG PRISER
Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden varsel. Alle priser på disse sider er opgivet eksklusiv moms, da foreningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

ABONNEMENTSVILKÅR
Det er en forudsætning for nyt medlemskabet af Kajakklubben Neptun, at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Kajakklubben Neptun og Nets.

I forbindelse med din første betaling godkender du, at Kajakklubben Neptun fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Kajakklubben Neptun.

Beløbet du skal betale for medlemskabet af Kajakklubben Neptun trækkes automatisk via dit betalingskort.

Du vil senest 7 dage inden hver betaling modtage en email/sms, som fortæller dig hvor meget, du skal betale. Du vil få mulighed for at stoppe betalingen, hvis du ikke ønsker at forlænge dit abonnement.

Kajakklubben Neptun benytter DIBS, som er godkendt af Nets til betalingsløsning.

Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Kajakklubben Neptun, men hos Dibs.
Kvittering for betaling sendes pr mail. Når du tilmelder dig, acceptere du vores vilkår og du stopper abonnement ved at kontakte klubben.
Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender Kajakklubben Neptun påmindelse pr. mail herom, og du må herefter foretage en tilmelding med et nyt betalingskort. Når du har modtaget det nye Dankort, ved at logge ind på www.Kajakklubbenneptun.dk , klik på "Betalingskort".

Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på www.Kajakklubbenneptun.dk, og som beskrevet ovenfor.

KVITTERING
Medlemmet modtager en kvittering ved træk fra betalingskort via e-mail.

OPHØR / OPSIGELSE AF MEDLEMSSKAB
Ønsker du ikke længere medlemsskab af Kajakklubben Neptun, kan du oppe i højre hjørne under din bruger, vælge "Udmelding". Der kan du anmode om udmeldelse. Der vil ifb. med udmeldelse, ikke blive refunderet betalt kontingent. Du vil efter udmeldelse, ikke længere modtage opkrævninger fra Kajakklubben Neptun. Ønskes medlemskabet genoptaget inden for 1 år, skal der betales kontingent for den mellemliggende periode.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

MEDLEMMETS ANSVAR
Kajakklubben Neptun forbeholder sig ret til at spærre medlemmets adgang til siden ved manglende betaling, og hvis der sker mislighold af klubbens ejendom eller forenings-systemet. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved eventuel spærring.