Kajak

Sport for alle – hele året!

Kajakklubben Neptun har en lang række tilbud for klubbens medlemmer, der sikrer at alle kan holde sig i gang sommer og vinter – uanset niveau.

Hvordan foregår træning

Træningen for voksne foregår primært ved, at man mødes omkring nogle tidspunkter og ror afsted i samlet flok. Der er ingen træner, men ofte er der nogle, som har et forslag til et program, man kan ro. Andre gange er der blot stemning for at ro og se, hvad det udvikler sig til. Du bestemmer naturligvis selv. Det er en god ide at medbringe et ur, der kan sidde på din kajak. De hurtigste laver ”runder” og henter dem, der ikke ror så stærkt. Nogen gange er der to grupper, som passer sammen tempomæssigt og andre gange er det mere ”skævt”, men alle er velkomne og alle kan få noget ud af det.

Bemærk at den bedste måde at holde sig helt ajour med tilbuddene er opslagstavlerne i klubben og de aktive medlemmer. Mange ting opstår lidt spontant og annonceres på hjemmesiden, på vores Facebook side eller via opslag i klubben.

Alle er velkomne uanset niveau! Tiderne nedenfor betyder at man er omklædt og går på vandet på det angivne tidspunkt.

Træningstider

18:30 – 19:30 Rundbane/Handicap i ro sæsonen