NEPTUNS SPINNINGSHOLD 2022-23

14. september 2022 13:33 , af Mogens Stokholm

 Kære Neptunesser.
Igen i år trækker i de stramme bukser og sætter os på spinningcyklen, når vi gentager succesen, og sætter kondien overstyr til god musik og højt humør.
Vinteren er lang, og det er derfor, en perfekt mulighed for at holde formen ved lige, med en omgang spinning i de kolde vintermåneder.
Træning vil foregå hver Torsdag kl 18:15 til kl 19:15. første træning er den 3. nov, og vil forløbe fast til og med marts 2023.
Træningen vil blive styret med hård hånd af et fantastisk trænerteam bestående af Mogens, Henrik og Amanda, som vil sørger for program og musik.
Så hvad end om du er nybegynder eller erfaren rytter, så kom og være med til Neptuns fantastiske spinninghold.
Alt det praktiske:
Spinning kræver ikke meget udstyr, men et par spinningsko er altid en god ide. Tøj er valgfrit, men er bestemt et krav for at kunne deltage :D
Pris/medlemskab:
Neptuns spinninghold:
For at deltage skal man betale 100kr pr mdr, af 5 mdrs træning altså 500 kr i alt.
Selv om du vil være forhindret, i at deltage til nogle at trænings skal der betales for hele perioden.
FYSIQ Medlemskab:
Hvis du har interesse i at træne yderliger i FYISQ kan du tilkøbe et billiger medlemskab til 299kr pr mdr, og så fri adgang til centret + alle fitnesshold samt en fast plads på neptuns spinninghold.
Lokation:
Træning foregår i lokalerne i FYSIQ Kastrup på Kamillevej 4 2770 kastrup. Der vil være omklædning og bad til rådighed.
Hvis du ønsker at deltage i Neptuns spinningshold skal du tilmelde dig ved at sende en mail til Giessingar@gmail.com og skrive hvad for et medlemskab du ønsker.
tilmelding er først til mølle da der er begrænset antal pladser.