GODT NYTÅR!

30. december 2020 16:47 , af Mogens Stokholm

Så har vi næsten lagt det mærkelige år 2020 bag os og I ønskes derfor allesammen

GODT NYTÅR!

med håbet om at 2021 bliver mere normalt for os allesammen.

For info:

Bademester 2021 vinduet åbner natten mellem torsdag og fredag. Det betyder, at man der fra kan erhverve sig titlen som årets bademester 2021. Det eneste det kræver er, at man er den første der kæntre i det nye år og så har man titlen frem til årsskiftet 2021-22. Og så snart en har erhvervet sig titlen kan den ikke fratages dette medlem. Det er ikke alle der finder titlen lige attraktiv, men alle klubbens medlemmer har PLIGT til straks og uden ophør, at kontakte Lille Mogens, skulle de observere en klubkammerat kæntre (eller selv kæntre). Dog SKAL man først sikre sig, at den kæntrede kommer sikkert ud af vandet. Det er tidligere set at rækkefølgen her er blevet byttet om.