God nyhed omkring vores porte!

26. september 2019 19:30 , af Mogens Stokholm

Alle 3 porte er skiftet og fungerer meget tilfredstillende. Nu mangler vi bare at få udskiftet låsen i hoveddøren, så vi kan smide de gamle nøgler ud. I går onsdags blev kodningen af den nye elektronik, som Rex står for, afprøvet med tilfredsstillende resultat. Så nu mangler vi bare at få mekanikken i hoveddøren på plads, men vi er tæt på en løsning forlyder det. En god nyhed!

Og så til en rigtig god nyhed. Bestyrelsen har valgt en løsning, der ikke er helt billig, men rigtig god målt på de erfaringer, som andre klubber har. Sideløbende med hele installationsprocessen har Sofie fra bestyrelsen søgt Frilufts Rådet om et tilskud til projektet. Og det er lykkes Sofie at få tildelt et tilskud fra Frilufts Rådet, der dækker næsten 50% af vores samlet udgifter til denne forbedring af klubben. En kæmpe tak ti Sofie for det gode arbejde og vi andre i bestyrelsen kan have svært ved at få armene ned! 

Skulle man være intereeseret i det præcise regnskab omkring portene, så vil det blive gennemgået på medlemsmødet den 6. november i klubben.