Tilmelding

Tilmelding skal ske senest 30 mins. før start i kajakklubben Neptun. Pris per deltager er angivet i invitationen. Der vil være kaffe og kage til en billig penge. Man er tilmeldt når man har betalt og fået udleveret sit bådnr. til pågældende løb.

Forhåndstilmelding

Det er muligt at forhåndstilmelde sig til Vinterræs og spare tid ved tilmeldingen på dagen ved at benytte en af følgende muligheder

Ny måde (lav pris og hurtig)

1. Registrer dig online ved at oprette hver båd her: online registrering. Bemærk at nye deltagere er nødt til at blive oprettet i vores system for at forhånds registrering er mulig. I det tilfælde sendes en mail til info@ kajakklubbenneptun.dk med deltagerens Navn, køn, fødselsår og klub. Tjek evt.  Liste over tidligere deltagere.
  2. Tjek at de registrerede både fremgår af startliste for kommende løb.
  3. Møde op på dagen og betal og få udleveret bådnr i hurtigkøen eller betal kr. 40 pr. voksen deltager over MobilePay: 37477 og send en mail med navn på deltagerne. Bådnumrene lægges herefter parat i en pose i klubben til hurtig afhentning.