Farlig vandscooter sejlads!

26. juni 2019 20:52 , af Mogens Stokholm

Mandag eftermiddag var det blæst op, så vi havde lidt bølger at slås med på vej hjem fra lagunen. Men udover det lå der nu også en speedbåd og en vandscooter mellem sneglen og indsejlingen til lystbådehavnen. Men stille lå de ikke og vandscooteren sejlede hasarderet rundt uden hensyn til andre på/i vandet. Vi henstillede pænt til at loven blev fulgt, men ved ikke hvor meget det trængte ind.

Men vi kajakroere var åbentbart ikke de eneste der følte sig generet og nogen havde tilkaldt ordensmagten, som fik fat i fartsynderne, da deres vandscooter løb tør for benzin. På billederne ses deres eskortering tilbage til havnen, som blev efterfulgt af en længere snak med politiet. Dejligt at se når folk ikke vil tage hensyn til andre.

Så en lille opfordring til jer alle her hvor sommeren er slået igennem. Pas på speedbåde og vandscootere, for alle forstår ikke rigtigt det der med, at alle skal kunne være her. Ring gerne til politiet og anmeld dem, om de ikke vil tage hensyn.

Vi skal også minde jer om at være ekstra opmærksomme ved ind- og udsejling til lagunen, da nogle unge mennesker synes det er sjovt at springe i vandet i de to smalle kanaler. Og de forstår heller ikke helt, hvad det er for en risiko de udsætter os kajakroere for.